AJ van Dijk Bouwbedrijf voor al uw bouw Leusden

AJ van Dijk Bouwbedrijf staat klaar voor al uw bouw in Leusden. Met onze ervaren en goed opgeleide vakspecialisten doen we uiteenlopende bouwklussen voor u, dan nieuwbouw tot renovatie. Wij bespreken als aannemer met alle plezier uw wensen met u om tot een bouwplan te komen waarmee uw dromen werkelijkheid worden, en dat allemaal binnen uw budget. Lees snel verder wat ons bouwbedrijf voor u in Leusden kan doen of vraag gerust onze gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze voordelen voor u in Leusden

Onze opgeleide en ervaren vakspecialisten doen dus bekant elke soort bouwklus voor u in Leusden. Met ons als bouwbedrijf bent u verzekerd van het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Wij bouwen in Leusden

Als bouwbedrijf staan we voor een boel soorten bouwprojecten voor u klaar. Wilt u uw woning of pand in Leusden bijvoorbeeld anders indelen? Wij zorgen ervoor dat uw woning uw gewenste indeling krijg. Droomt al langere tijd van een bepaald soort aanbouw? Wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Wilt u minder energiekosten hebben en wilt u daarbij meteen bijdragen aan een beter milieu? Laat ons dan uw woning verduurzamen. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Bouwbedrijf met heldere communicatie

We zijn al jarenlang een echt familiebedrijf. En zodoende kunt u bij ons dan ook rekenen op heldere communicatie, persoonlijk contact en korte lijntjes. Zo krijgen we alles snel voor elkaar en doen we alles helemaal naar uw wens in Leusden. We houden bij uw wensen altijd uw budget in de gaten om ervoor te zorgen dat we u altijd kunnen helpen. Van nieuwe kozijnen tot onderhoud: we zijn als bouwbedrijf uw beste keuze in Leusden.

Neem contact op met ons

Heeft u in Leusden ideeën voor een bouwproject? Wilt u daar een vakspecialist met veel ervaring voor inhuren? Ga dan voor AJ van Dijk Bouwbedrijf als uw partner die rekening houdt met uw wensen en budget. Neem dan vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten