Bouwbedrijf Soest – AJ van Dijk Bouwbedrijf

AJ van Dijk Bouwbedrijf is het aangewezen bouwbedrijf in Soest voor u. Onze opgeleide en ervaren specialisten staan voor verschillende soorten bouwwerkzaamheden voor u klaar. Of u nu een volledig nieuwbouwproject wilt laten doen, of alleen reparatie van uw kozijnen: we staan voor u klaar. We bespreken als aannemer graag uw ideeën met u om tot een bouwplan te komen dat rijmt met uw wensen en uw budget. Lees snel verder wat ons bouwbedrijf voor u in Doorn doet of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze fijne voordelen voor u in Soest

Met onze specialisten pakken we elke klus op, groot of klein. Als bouwbedrijf ontzorgen u in Soest dan ook volledig. Met ons bouwbedrijf heeft u de garantie dat uw project in de juiste handen is. U rekent bij ons op deze fijne voordelen:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Voor diverse soorten bouw en kluswerk in Soest

Als bouwbedrijf staan we in Soest klaar voor diverse soorten bouw- en kluswerk. Woont u in een oud pand dat u wilt laten renoveren? Dat doen we met alle plezier voor u. Wilt u uw woning laten verduurzamen voor een minder hoge energierekening? We bekijken graag de opties met u. Wilt u een complete nieuwbouwwoning laten bouwen op een pas gekocht stuk grond? We doen het graag voor u in Soest. We doen als bouwbedrijf het volgende voor u:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Uw wensen voorop

AJ van Dijk bouwbedrijf is altijd een echt familiebedrijf geweest. En als een echt familiebedrijf doen we altijd aan heldere communicatie en zetten we uw wensen in Soest altijd voorop. We zorgen er als bouwbedrijf dan ook voor dat wel altijd wel iets voor u kunnen betekenen dat binnen uw budget past. Zo helpen we u op het gebied van renovatie, onderhoud, verduurzaming etc. Zowel ondernemers als particulieren in Soest kunnen bij ons bouwbedrijf terecht.

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar een professional voor nieuwbouw, aanbouw of verbouwing in Soest? Kies dan voor de expertise van AJ van Dijk Bouwbedrijf en neem dan vandaag nog contact op met ons. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten