Aanbouw huis – AJ van Dijk Bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren professional voor het laten maken van een mooi stuk aanbouw voor uw huis? Voor het laten bouwen van een mooie aanbouw, zoals een serre of een aanbouw met schuifpui, kiest u voor de professionals van AJ van Dijk Bouwbedrijf. Een aanbouw is altijd een prachtige verrijking van uw huis. Onze vaklui zorgen er dan ook voor dat uw aanbouw van uitstekende kwaliteit is en volledig in lijn met uw wensen wordt gemaakt. Lees snel verder wat AJ van Dijk Bouwbedrijf voor u kan betekenen bij het maken van een aanbouw. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze voordelen

AJ van Dijk Bouwbedrijf is een gerenommeerd familiebedrijf dat voor zowel bedrijven als particulieren klaarstaat. Als familiebedrijf bent u bij ons dan ook verzekerd van korte lijnen en een duidelijke communicatie. Zo komt u bij ons nooit voor ongewenste en vervelende verrassingen te staan. Heeft u een idee voor aanbouw aan uw huis, zoals een serre aanbouw? Wat uw wensen ook zijn, we bespreken graag de mogelijkheden met u. Ga voor ons voor het bouwen van uw aanbouw en u bent verzekerd van de volgende voordelen:

Aanbouw voor wooncomfort en nog veel meer

En aanbouw staat op het verlanglijstje van veel woningeigenaren. En dat heeft zo zijn redenen. Met een aanbouw wordt uw woning of pand namelijk in één klap meer geld waard. U voegt namelijk meer vierkante meters aan leefruimte toe. Woont u in een huis waarvan u weet dat u het ooit gaat verkopen? Dan is de kans groot dat u met aanbouw meer voor uw huis kunt vragen dan u ervoor heeft betaald. Aanbouw zorgt daarnaast ook meteen voor meer wooncomfort. Als u bijvoorbeeld voor een serre aanbouw met schuifpui gaat, krijgt u ook meteen meer ruimte en meer licht in uw woning. Met meer ruimte en wooncomfort hoeft u ook direct minder snel te verhuizen. Dit bespaart verhuiskosten en het zorgt ervoor dat u en uw gezin of personeel niet de vertrouwde omgeving hoeven te verlaten. Met een mooi stuk aanbouw op maat heeft u ook meteen een eigen draai aan het interieur gegeven. U zult zich dus ongetwijfeld méér thuis voelen in uw eigen woning.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Kosten van een aanbouw

Aan een aanbouw aan huis of aan uw pand zijn natuurlijk altijd kosten verbonden. Bij ons bent u echter altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn om zo tot een aanbouw op maat te komen die helemaal naar uw wens is én binnen uw budget past. Of u nu een serre met schuifpui wilt aan laten bouwen of iets anders. Wij zorgen dat het voor elkaar komt. Om kosten voor de aanbouw beter op te vangen, is het ook vaak mogelijk om een bouwhypotheek aan te vragen. Door een tweede hypotheek aan te vragen kunt u op een aantrekkelijke manier uw aanbouw financieren. U betaalt uw aanbouw dan vanuit een deel van de overwaarde van uw woning.

Kwaliteit staat op nummer 1

Bij het vervaardigen van een stuk aanbouw aan uw huis of pand, zetten we kwaliteit altijd op nummer 1. Voor het maken van een aanbouw, zoals een serre, zijn dan ook vaak uiteenlopende experts nodig. Van bouwvakkers tot timmermannen en schilders. Gelukkig hebben wij al deze disciplines in huis. Hierdoor kunnen we elke soort aanbouw voor u maken die u maar wilt. Wilt u een serre met schuifpui als aanbouw? Om het woonkamergevoel voor een deel in uw tuin te krijgen en om vanuit uw woning toch van uw tuin te kunnen genieten? Onze vaklieden zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Geen klus is voor ons te klein, we zorgen altijd voor heldere communicatie en we ontzorgen u volledig van begin tot aan de oplevering. En dat voor relatief lage kosten. Laat uw aanbouw dus gerust aan ons over.

Van verschillende markten thuis

Als bouwbedrijf staan we naast aanbouw ook klaar voor verschillende andere klussen in of aan uw huis of uw bedrijfspand. Onze vaklui staan klaar voor elke soort verbouwing in uw woning of pand. Heeft u een stuk eigen grond of een kavel waar u een nieuwbouwproject wil starten? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. We bespreken graag uw wensen met u. Het is natuurlijk essentieel dat u zich prettig voelt in uw eigen woning of pand. Daarom doen we ook aan interieurbouw. Het verzorgen van de gewenste sfeer in een huis of pand is vakwerk. Wat uw wensen ook zijn, we overleggen uw ideeën altijd met u en denken ook altijd met u mee. We stellen uw wensen en ideeën voorop en we zorgen dat alles op een hoog niveau gedaan wordt. Op die manier bent u bij ons altijd verzekerd van maatwerk. Dat is onze dienstverlening aan u. Of het nu over een aanbouw gaat, of over iets anders aan uw huis.

Neem contact op met ons

Wilt u uw wooncomfort vergroten? Wil u extra woonruimte bij uw huidige woning of pand? Kies dan voor een aanbouw vervaardigd door AJ van Dijk Bouwbedrijf. Of u nu een serre kiest als aanbouw of een andere aanbouw; bij ons kunt u rekenen op maatwerk, kwaliteit, heldere communicatie en dat allemaal voor eerlijke kosten. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten