Bouwbedrijf Maarn – AJ van Dijk Bouwbedrijf

AJ van Dijk Bouwbedrijf is hét bouwbedrijf voor u in Maarn. Onze getrainde professionals staan voor diverse soorten bouwwerkzaamheden voor u klaar. Of u nu een compleet nieuwbouwproject wilt of alleen uw kozijnen wilt laten repareren, wij zijn uw betrouwbare partner. We bespreken als aannemer graag uw wensen met u om tot een bouwplan te komen dat helemaal naar uw wens is en binnen uw budget past. Lees snel verder wat we als bouwbedrijf allemaal voor u in Maarn doen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Voordelen van ons bouwbedrijf

Door onze ervaring en onze brede expertise is geen klus voor ons te klein. We ontzorgen u in Maarn dan ook volledig als bouwbedrijf. Met onze professionals weet u zeker dat uw bouwproject in goede handen is. Bij ons rekent u altijd op de volgende voordelen:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Voor al uw bouwactiviteiten

Als bouwbedrijf zijn we van vele markten thuis. Wilt u uw bedrijfspand of woonruimte in Maarn anders indelen? Wij staan klaar voor elke soort verbouwing. Wilt u een stuk erbij laten bouwen bij uw huis? We realiseren elk denkbaar stuk aanbouw. Bent u van plan uw woning te verduurzamen voor lagere energiekosten en een beter milieu? We bekijken als aannemer graag welke mogelijkheden er voor u en uw woning of pand in Maarn zijn. Ons bouwbedrijf doet de volgende dingen voor u:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Een ervaren familiebedrijf

Ons bouwbedrijf is een écht familiebedrijf met ruim 3 decennia ervaring. Zoals een familiebedrijf dat hoort te doen, zorgen we altijd voor heldere en duidelijk communicatie. Daarnaast komen uw wensen in Maarn altijd op de eerste plaats en zorgen we er als bouwbedrijf voor dat we altijd iets kunnen doen dat binnen uw budget past. Of u nou onderhoud of renovatie wilt, of u nu ondernemer of particulier bent. Ons bouwbedrijf staat voor u klaar in Maarn.

Neem contact op met ons

Heeft u een idee voor een bouwproject in Maarn? Wilt u daar een ervaren professional voor inschakelen die rekening houdt met uw wensen en uw budget? Neem dan vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten