Verduurzaming huis door AJ van Dijk Bouwbedrijf

Verduurzaming woning laat u doen door de vakspecialisten van AJ van Dijk Bouwbedrijf. De verduurzaming van uw woning levert u namelijk veel mogelijkheden en voordelen op. Op welke manier u dit dan ook wilt laten doen, we bespreken graag uw wensen met u om tot de juiste oplossingen te komen die binnen uw budget passen. Lees snel verder hoe we u helpen met het verduurzamen van uw huis of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Kies voor onze fijne voordelen

Voor verduurzaming woning kiest u voor de vakspecialisten van AJ van Dijk Bouwbedrijf. We zijn namelijk een bijzonder ervaren familiebedrijf dat helder met u communiceert en samen met u bekijkt wat de beste duurzame oplossingen zijn voor uw woning. Met ons als uw partner bent u altijd zeker van de volgende voordelen:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Huidige woning verduurzamen

Op het gebied van verduurzaming woning zijn er voor u veel mogelijkheden. Vooral op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Bij het verduurzamen van uw huis kunnen we onder andere de volgende taken voor u uitvoeren:

 • het isoleren van uw dak, muren en vloeren;
 • het vernieuwen en moderniseren van installaties;
 • het vervangen van beglazing en kozijnen;
 • het installeren en zonnepanelen inclusief het handhaven van het karakter van uw woning.
Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Verduurzamen voor de toekomst

Dat duurzaamheid de toekomst is weten we als bouwbedrijf maar al te goed. Met verduurzaming woning draagt u echter niet alleen maar nuttig bij aan een betere wereld; u bezorgt uzelf er ook veel voordelen mee. Ten eerste hoeft u met goede isolatie minder hard te stoken. Dit levert u sneller en meer comfort op. Daarnaast wekt u met zonnepanelen groene en gratis energie op. Door een combinatie van factoren lever verduurzaming woning dus ook nog eens een financieel voordeel op.

Neem contact op met ons

Wilt u uw huis verduurzamen? Voor verduurzaming woning op maat én binnen uw budget kiest u voor onze expertise. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten