Renovatie | AJ van Dijk Bouwbedrijf

AJ van Dijk Bouwbedrijf is dé aannemer voor de renovatie aan elke woning en elk pand. Als familiebedrijf met vele jaren aan ervaring staan we klaar voor de renovatie van zowel oude als nieuwe panden. Lees hier wat we allemaal voor u kunnen doen op het gebied van renovaties. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een indicatie van de kosten te krijgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze voordelen voor u

Zoals een echt familiebedrijf betaamt, hanteert AJ van Dijk Bouwbedrijf korte lijnen, heldere communicatie en goed persoonlijk contact. Of uw woning nu open trap renovatie, dakkapel renovatie of renovatie kozijn nodig heeft; bij ons bent u altijd verzekerd van het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Met renovatie alles weer als nieuw

Door middel van renovatie zorgen we als bouwbedrijf ervoor dat uw woning of pand geheel of gedeeltelijk vernieuwd wordt en hersteld in haar oude glorie. Zo optimaliseren en passen we uw pand aan volgens de nieuwe normen en maatstaven die eraan worden gesteld. We staan dan ook voor u klaar voor verschillende soorten renovatie in of aan uw woning of pand. We doen open trap renovatie, dakkapel renovatie en renovatie kozijn. Ook vervangen we desgewenst vloeren en plafonds. Onze specialisten zorgen altijd voor een uitstekende afhandeling.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Altijd waar voor uw geld

Of u nu in een relatief nieuw pand woont of een ouder monumentaal pand, vroeg of laat is renovatie vaak onvermijdelijk. Ondanks dat hier altijd kosten aan verbonden zitten, bent u met ons als aannemer altijd zeker van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en waar voor uw geld. Is er sprake van een deel van uw pand dat gerenoveerd moet worden? Overleg gerust met ons wat het probleem is en we geven uw advies op maat. Voor ons is geen klus te klein.

Neem contact op met ons

Heeft u huis of pand renovatie nodig? Voor het renoveren van zowel oude als nieuwe panden, neemt u contact op met AJ van Dijk Bouwbedrijf. Met ons als aannemer rekent u altijd op uitstekende kwaliteit voor eerlijke kosten. Wij ontzorgen u volledig! Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten