Onderhoud – AJ van Dijk Bouwbedrijf

Voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand bent u bij AJ van Dijk Bouwbedrijf aan het juiste adres. Door middel van (groot) onderhoud zorgen we er als familiebedrijf voor dat uw woning of pand probleemloos lang meegaat. Lees gerust hier verder wat we allemaal voor u doen op het gebied van onderhoud. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een indicatie van de onderhoudskosten te krijgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze voordelen voor u

AJ van Dijk Bouwbedrijf is al meer dan 3 decennia een hecht familiebedrijf. Zodoende doen we aan heldere communicatie, persoonlijk contact en korte lijntjes. Of u nu dak onderhoud nodig heeft of ander onderhoud aan uw woning, bij ons rekent u altijd op het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Voor al uw onderhoud

Onderhoud is nodig om een woning of bedrijfspand te behouden in de correcte bouwkundige toestand. Door middel van bijvoorbeeld groot onderhoud zorgen we er als bouwbedrijf voor dat er op één moment diverse onderhoudsactiviteiten worden uitgevoerd. Dit is beter te plannen, voordeliger voor u en beter uitvoerbaar. Of u nu onderhoud wilt laten doen aan uw gehele woning of dat alleen dak onderhoud wilt laten doen; we staan als aannemer voor u klaar om uw woning goed, mooi en veilig te onderhouden.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Uitstekende prijs-kwaliteit

Dat er aan (groot) onderhoud kosten verbonden zitten, is natuurlijk niet te voorkomen. Bij ons rekent u echter wel op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. We bespreken graag met u uw wensen en we bekijken graag welk onderhoud aan uw woning of pand nodig is. Zo weet u zeker dat u het juiste onderhoud aan uw woning of pand laat doen.

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar een aannemer voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Bij AJ van Dijk Bouwbedrijf bent u verzekerd van topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Van groot onderhoud tot dak onderhoud: we ontzorgen u compleet. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten