Verbouwingen door AJ van Dijk Bouwbedrijf

AJ van Dijk Bouwbedrijf is uw aannemer voor verbouwingen in of aan uw woning of bedrijfspand. Als ervaren familiebedrijf staan we klaar voor elke verbouwing, groot of klein, van uitstekende kwaliteit en voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van verbouwingen. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een indicatie van de kosten te krijgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Voordelen van onze verbouwingen

Als familiebedrijf hanteert AJ van Dijk Bouwbedrijf korte lijntjes, heldere communicatie en persoonlijk contact. Zo krijg u bij ons altijd waar voor uw geld en komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Wilt u een verbouwing in of aan uw woning of pand laten doen? Kies voor ons voor al uw verbouwingen en u rekent op het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Van grote tot kleine verbouwingen

We doen als aannemer voor zowel bedrijven als particulieren grote en kleine verbouwingen. Een verbouwing kan zowel een uitbreiding zijn als een gewijzigde indeling. Wilt u bijvoorbeeld een bijkeuken aan uw woning? Dat is geen enkel probleem. Wil u een nieuwe badkamer laten plaatsen? Ook daarvoor staan we voor u klaar. Voor ons is geen verbouwing namelijk te groot of klein. Zo bent u er bij ons van verzekerd dat u met uw verbouwing straks uw woon- of werkcomfort geoptimaliseerd heeft.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Kosten aannemer verbouwing

Bij een verbouwing komen natuurlijk bepaalde kosten kijken. Met ons bouwbedrijf weet u echter zeker dat u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor uw verbouwing. Zo zorgen we ervoor dat alle gewenste verbouwingen helemaal op maat zijn en binnen het budget passen. Of u nu een kamer bij wilt laten bouwen of een nieuwe keuken wilt laten plaatsen. Onze professionals voeren elke klus vakkundig uit van A tot Z.

Neem contact op met ons

Of u nu een nieuwe badkamer wilt laten bouwen of een nieuwe keuken wil laten plaatsen; AJ van Dijk Bouwbedrijf staat klaar voor al uw verbouwingen. Met ons als aannemer rekent u op topkwaliteit voor eerlijke kosten. Wij ontzorgen u volledig! Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten