AJ van Dijk Bouwbedrijf voor elke bouwklus in Woudenberg

Bent u op zoekt naar een bouwbedrijf voor zowel grote als kleine klussen voor uw bedrijf of woning in Woudenberg? Dan staan de specialisten van AJ van Dijk Bouwbedrijf voor u klaar. Of het nu gaat om een volledig nieuwbouwproject of voor de renovatie van een oud pand. Wij zijn dé partner waar u op kunt vertrouwen. En gaan als aannemer graag het gesprek met u aan om tot een geschikt bouwplan te komen dat rijmt met uw wensen en past binnen uw budget.
Lees snel verder wat we als bouwbedrijf allemaal voor u in Woudenberg doen of vraag gerust de gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Voordelen met ons bouwbedrijf

Met onze ervaring en onze brede inzetbaarheid is geen klus in Woudenberg voor ons te klein of te groot. We ontzorgen u dan ook compleet als bouwbedrijf. Met onze experts bent u verzekerd dat uw bouwproject in uitstekende handen is. Bij ons bent u in Woudenberg altijd verzekerd van het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Voor uiteenlopende bouwactiviteiten in Woudenberg

Als bouwbedrijf zijn we van diverse markten thuis. Wilt u uw pand of woning in eist anders indelen? Wij staan klaar voor alle soorten verbouwingen. Wilt u uw wooncomfort verbeteren met aanbouw? We realiseren elk denkbaar stukje aanbouw. Wilt u uw woning duurzamer maken voor lagere energiekosten en een betere wereld? We bekijken als aannemer graag welke opties er voor u en uw huis of pand in Woudenberg zijn. Bij ons bouwbedrijf kunt u voor het volgende terecht:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Familiebedrijf met ervaring

Ons bouwbedrijf is niet zomaar een bedrijf: wij zijn een familiebedrijf met een dikke 3 decennia aan ervaring. Zoals vaak is bij familiebedrijven, rekent u bij ons op duidelijke taal, heldere afspraken en snelle actie. We zetten uw wensen in Woudenberg altijd op nummer 1 en we kunnen altijd wel iets voor u doen wat binnen uw budget past. Of u nu onderhoud of renovatie zoekt, of u nu ondernemer of particulier bent. Ons bouwbedrijf staat voor u klaar in Woudenberg.

Neem contact op met ons

Heeft u een idee voor een bouwproject in Woudenberg? Wilt u daar een professional met ervaring voor inzetten die rekening houdt met uw wensen en uw budget? Neem dan vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten