Bouwbedrijf Doorn: AJ van Dijk Bouwbedrijf

AJ van Dijk Bouwbedrijf is het aangewezen bouwbedrijf voor u in Doorn. Onze opgeleide en ervaren specialisten staan voor verschillende soorten bouwwerkzaamheden voor u klaar. Of u nu een volledig nieuwbouwproject wilt of alleen reparatie voor uw kozijnen wilt, we staan voor u klaar. We bespreken als aannemer graag uw ideeën met u om tot een bouwplan te komen dat rijmt met uw wensen en uw budget. Lees snel verder wat ons bouwbedrijf voor u in Doorn doet of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Voordelen van dit bouwbedrijf

Met onze ervaring en onze ruime expertise pakken elke klus aan. Als bouwbedrijf ontzorgen u in Doorn compleet. Met onze specialisten weet u zeker dat uw bouwproject in uitstekende handen is. U bent bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Diverse bouwprojecten

We doen als bouwbedrijf verschillende soorten bouwprojecten. Wilt u uw pand of woning in Doorn anders indelen? Wij staan klaar voor elke soort verbouwing. Wilt u een stuk aan uw woning laten bouwen? We bouwen elk mogelijk stuk aanbouw. Wilt u uw huis verduurzamen voor een lagere energierekening en een beter milieu? We onderzoeken als aannemer graag welke opties er voor u en uw huis of pand in Doorn zijn. Ons bouwbedrijf staat voor het volgende klaar:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Een waar familiebedrijf

Ons bouwbedrijf is een echt familiebedrijf met vele jaren ervaring. Zoals een familiebedrijf betaamt, zorgen we altijd voor transparante en duidelijke communicatie. Daarbij komen uw wensen in Doorn altijd op de eerste plaats en zorgen we er als bouwbedrijf voor dat we altijd iets kunnen doen dat in uw budget past. Of u nou nieuwbouw of onderhoud wilt, of u nu ondernemer of particulier bent. Ons bouwbedrijf is dé specialist voor u in Doorn.

Neem contact op met ons

Wilt u een bouwproject starten in Doorn? Wilt u daar een ervaren specialist voor inhuren die rekening houdt met uw wensen en uw budget? Neem dan vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten