AJ van Dijk Bouwbedrijf ontzorgt u volledig in Wijk bij Duurstede

AJ van Dijk Bouwbedrijf doet al uw bouwprojecten in Wijk bij Duurstede. Met onze ervaren en goed getrainde vakspecialisten ontzorgen we u volledig op het gebied van verschillende soorten bouwprojecten, van verbouwingen tot aanbouw. We gaan als aannemer graag met u in gesprek om tot een bouwplan te komen dat binnen uw budget past en dat aan uw wensen voldoet. Lees hier wat ons bouwbedrijf voor u in Wijk bij Duurstede kan doen of vraag gerust onze gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze voordelen voor u in Wijk bij Duurstede

Onze getrainde en ervaren professionals staan dus klaar voor elke soort bouwklus in Wijk bij Duurstede. Met ons als bouwbedrijf bent u verzekerd van de volgende voordelen:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Diverse soorten bouw voor u in Wijk bij Duurstede

Omdat we vele jaren ervaring hebben en veel disciplines in huis hebben, staat ons bouwbedrijf klaar voor diverse soorten bouw in Wijk bij Duurstede. Heeft u net een stuk grond gekocht dat u graag van nieuwbouw wilt voorzien? Wij bouwen uw droomwoning! Heeft u juist een wat ouder pand dat u wilt laten renoveren? Wij zorgen voor vakkundige renovatie op maat! Heeft uw pand onderhoud nodig? Ook daarvoor zit u bij ons goed. We staan als bouwbedrijf klaar voor het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Bouwbedrijf korte lijntjes

AJ van Dijk Bouwbedrijf is al sinds jaar en dag een waar familiebedrijf. We hanteren dan ook korte lijntjes, duidelijke communicatie en goed persoonlijk contact met u als klant. Op die manier zijn we u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst in Wijk bij Duurstede. Tijdens het werk houden we uw budget altijd nauwlettend in de gaten. U rekent bij ons dan ook altijd op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Van onderhoud tot verduurzaming woning: we zijn hét bouwbedrijf voor uw bouwproject in Wijk bij Duurstede.

Neem contact op met ons

Heeft u in Wijk bij Duurstede ideeën voor een bouwproject? Wilt u daar een professional met veel ervaring voor inschakelen? Kies dan voor AJ van Dijk Bouwbedrijf als uw partner die een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding hanteert. Neem vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten