AJ van Dijk Bouwbedrijf helpt u in Veenendaal verder

AJ van Dijk Bouwbedrijf is hét bouwbedrijf voor diverse soorten bouwprojecten in Veenendaal. Onze vaklieden zijn dusdanig goed opgeleid en ervaren dat we zo’n beetje elk bouwproject kunnen uitvoeren, van groot tot klein. We bespreken graag uw persoonlijke wensen met u om zo tot een geschikt bouwplan te komen dat binnen uw budget past. Lees hier wat we als bouwbedrijf voor u doen in Veenendaal of vraag meteen onze gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Voordelen van ons bouwbedrijf

Onze vaklui staan klaar voor elke grote en kleine bouwklus in Veenendaal. Bij ons bouwbedrijf rekent u altijd op:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Voor al uw bouwprojecten in Veenendaal

We doen in Veenendaal uiteenlopende bouwprojecten. Wilt u uw woning van nieuwe kunststof kozijnen laten voorzien? Dat doen we graag voor u als bouwbedrijf. Heeft u recent in Veenendaal een kavel gekocht voor een nieuwbouwwoning? Wij staan voor u klaar om uw gedroomde nieuwbouwwoning te realiseren. We doen als bouwbedrijf het volgende voor u:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Bouwbedrijf én familiebedrijf

We zijn naast een bouwbedrijf ook een waar familiebedrijf. U bent in Veenendaal dus verzekerd van duidelijk communicatie en persoonlijk contact. Zo weet u zeker dat we u zo goed en gepast mogelijk helpen. We houden hierbij altijd rekening met uw budget. Van aanbouw tot renovatie en onderhoud: we zijn hét bouwbedrijf voor u in Veenendaal. Of u nu ondernemer of particulier bent, en of u nu een kleine klus of een groot bouwproject voor ons heeft.

Neem contact op met ons

Heeft u een groot of klein bouwproject dat u in Veenendaal wilt uitvoeren? Wilt u daar een ervaren professional met veel ervaring voor inschakelen? Ga dan voor AJ van Dijk Bouwbedrijf als uw partner die rekening houdt met uw wensen en budget. Neem dan vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten