AJ van Dijk Bouwbedrijf – Expert voor u in Houten

AJ van Dijk Bouwbedrijf is dé expert voor al uw bouwprojecten in Houten. Onze goed opgeleide, ervaren vaklieden staan voor uiteenlopende bouwklussen voor u klaar. Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of aanbouw. Wij overleggen als aannemer graag uw wensen met u om tot een bouwplan te komen dat aan uw wensen tegemoetkomt en bij uw persoonlijke budget past. Lees snel verder wat ons bouwbedrijf voor u in Houten kan betekenen of vraag gewoon eens onze gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze voordelen voor u in Houten

Met onze vaklieden en vele jaren aan ervaring, kunnen we als bouwbedrijf zo’n beetje elke bouwklus in Houten aan. U bent met de experts van ons bouwbedrijf altijd zeker van het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Voor al uw bouwprojecten in Houten

We doen als bouwbedrijf verschillende soorten bouwprojecten. Heeft u een idee voor een andere indeling van uw huis of bedrijfspand in Houten? Wij verbouwen alles helemaal volgens uw ideeën. Wilt u een stuk aanbouw voor uw huis of bedrijfspand? Ook dan staan we voor u klaar. Wilt u uw woning of pand verduurzamen voor een minder hoge energierekening en als bijdrage aan een betere wereld? We nemen uw woning of pand graag onder de loep om te zien welke opties er zijn voor u. U bent bij ons bouwbedrijf op de juiste plek voor:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Uw wensen voorop

We zijn als bouwbedrijf al sinds jaar en dag een hecht familiebedrijf. Daarom zorgen we altijd voor transparante en heldere communicatie naar u als klant. Daarbij komen uw wensen in Houten altijd voorop en zorgen we er als bouwbedrijf voor dat we altijd iets kunnen doen dat binnen uw budget past. Of u nou verduurzaming of aanbouw wilt, of u nu ondernemer of particulier bent. Ons bouwbedrijf is dé aangewezen expert voor u in Houten.

Neem contact op met ons

Heeft u in Houten ideeën voor een bouwproject? Wilt u daar een expert met jaren ervaring voor inschakelen? Kies dan voor AJ van Dijk Bouwbedrijf als uw partner die rekening houdt met uw wensen en budget. Neem dan vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten