AJ van Dijk Bouwbedrijf: geen klus te klein

AJ van Dijk Bouwbedrijf is dé aangewezen professional voor al uw grote en kleine bouwprojecten in Bunnik. Onze goed getrainde en zeer ervaren vaklieden staan voor zowel grote als kleine taken voor u klaar. Of u nu een compleet nieuwbouwproject wilt of uw huidige woning wilt laten verduurzamen, we doen het allemaal voor u. We gaan als aannemer graag met u in overleg over uw ideeën om zo met u tot een bouwplan te komen dat binnen uw budget past en aan uw wensen voldoet. Lees snel verder wat ons bouwbedrijf voor u in Bunnik doet of vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Voordelen met ons bouwbedrijf

Door middel van onze vele jaren aan ervaring en de vele disciplines die we in huis hebben, nemen we veel soorten klussen op ons. Met onze experts bent u in Bunnik ervan verzekerd dat uw bouwproject in uiterst capabele handen is. Met ons bouwbedrijf heeft u in Bunnik de volgende voordelen:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Voor al uw bouwprojecten in Bunnik

We staan als bouwbedrijf voor u klaar voor al uw bouwprojecten. Wilt u uw bedrijfspand of woonruimte in Bunnik op een andere manier indelen? We doen elke soort verbouwing. Wilt u een deel aan uw huis of pand laten bouwen? Voor aanbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw woning verduurzamen voor een hoger wooncomfort en juist een minder hoge energierekening? We bekijken als aannemer met alle plezier welke mogelijkheden er voor u en uw woning of bedrijfspand in Bunnik zijn. Ons bouwbedrijf doet het volgende voor u:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Een echt familiebedrijf

Ons bouwbedrijf is een echt familiebedrijf dat vele jaren ervaring op zak heeft, en dat merkt u! Zoals een familiebedrijf dat hoort te doen, zorgen we altijd voor transparante en duidelijke communicatie. Daarbij komen uw wensen in Bunnik altijd voorop en zorgen we er als bouwbedrijf voor dat we altijd iets kunnen doen dat binnen uw budget past. Of u nu een verbouwing of kunststof kozijnen wilt, of u nu ondernemer of particulier bent. Ons bouwbedrijf is dé aangewezen professional voor u in Bunnik.

Contact met ons bouwbedrijf

Heeft u een idee voor een bouwproject voor uw woning of bedrijfspand in Bunnik? Wilt u daar een ervaren expert voor inhuren die stilstaat bij uw wensen en uw budget? Neem dan vandaag nog contact op met ons bouwbedrijf. Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten