AJ van Dijk Bouwbedrijf is uw aannemer

Bent u op zoek naar een aannemer voor een bouwproject in of aan uw woning of pand? AJ van Dijk Bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor diverse bouwactiviteiten. Vertel ons wat uw bouwplannen zijn en we bespreken graag met u hoe we uw bouwproject coördineren. Hierbij houden we altijd rekening met de kosten en uw persoonlijke wensen. Lees snel verder of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Wat is een aannemer?

Zodra u wilt verbouwen of andere bouwplannen heeft, komt u de term aannemer al snel tegen. Maar wat is een aannemer nu eigenlijk? De aannemer is de persoon die de leiding heeft over een bouwproject. Hij of zij coördineert het gehele project van A tot Z en zorgt ervoor dat alle taken op het juiste moment worden uitgevoerd. Zo stuurt een aannemer dus bouwvakkers, elektriciens, loodgieters, dakdekkers etc. aan.

Onze voordelen

Kies voor ons als aannemer voor uw bouwproject en u weet zeker dat alles goed geregeld en gecoördineerd wordt. We weten als ervaren familiebedrijf als geen ander wat een aannemer doet en hoe het moet gebeuren. Met ons als uw partner rekent u altijd op het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Wat doet een aannemer?

wat doet een aannemer? Een aannemer is vooral handig als u grotere verbouwingen heeft om te runnen. Een aannemer is niet alleen verantwoordelijk voor de realisatie, maar ook voor de coördinatie van bouwactiviteiten. Wat kost een aannemer? Dat is afhankelijk van uw bouwplannen. We bespreken uw bouwplannen graag met u om zo tot een prijs te komen die past bij uw bouwproject en binnen uw budget. U huurt ons als aannemer in bij onder andere de volgende bouwactiviteiten:

 • Nieuwbouw
 • Aanbouw
 • Verbouwingen
 • Renovatie
 • Onderhoud
 • Kunststof kozijnen
 • Verduurzaming woning
Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Neem contact op met ons

Wilt u meer weten over wat een aannemer is of doet? Wilt u ons als aannemer voor uw verbouwing? Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten