Voor een betrouwbare en vakkundige aannemer in Veenendaal kiest u voor aannemersbedrijf A.J. Van Dijk. We realiseren bouwprojecten voor zowel de zakelijke markt als particulieren. Als ervaren aannemer is ons geen enkele bouwklus onbekend. U kunt bij ons terecht voor al uw projecten op het gebied van renovatie, nieuwbouw, interieurbouw, onderhoud en verbouwing. In en nabij Veenendaal hebben we al talloze bouwprojecten met veel succes opgeleverd. Meer weten over onze werkzaamheden? Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten. Direct contact opnemen met ons aannemersbedrijf of een offerte aanvragen? Dat kan via de onderstaande knoppen.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze diensten

Aannemersbedrijf A.J. Van Dijk levert een uitgebreid dienstenpakket. Bent u op zoek naar een aannemer voor uw project in of nabij Veenendaal? Ontdek onze diensten hieronder:

Interieurbouw

Wanneer ruimtes een nieuwe functie krijgen, is een verbouwing van het interieur nodig. In andere gevallen heeft verouderd interieur simpelweg een opfrisbeurt nodig. Of het nu gaat om een nieuwe kantoorruimte, een vertrek om indruk te maken op uw gasten of een woonkamer om heerlijk te relaxen, aannemer A.J. Van Dijk pakt ieder project op het gebied van interieurbouw met twee handen aan. We nemen graag uw wensen en ideeën mee in ons ontwerp. Samen met u stellen we een volledig passend ontwerpplan op.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten zijn misschien wel dé bouwprojecten waar alle disciplines in de bouw bij elkaar komen. Voorafgaand komen er eventuele sloopwerkzaamheden bij kijken, moet er egalisering plaatsvinden, fundering aangelegd worden of andere werkvoorbereidingen getroffen worden. Daarna begint het pas echt: tijdens dit soort bouwprojecten heeft u onder andere timmerlui, loodgieters, stukadoors, elektriciens en schilders nodig. Een waslijst aan specialisten die nodig zijn om uw nieuwbouw tot een succes te maken. Al deze vaklui vindt u bij aannemersbedrijf A.J. Van Dijk onder één dak. In Veenendaal en omgeving staat A.J. Van Dijk dan ook bekend als dé aannemer voor nieuwbouw. Tijdens de duur van het hele nieuwbouwproject houden we u op de hoogte van de voortgang en denken we met u mee.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Verbouwing

Bent u uit uw woning of kantoor gegroeid en voldoet uw pand zodoende niet langer aan uw eisen? Als aannemer in Veenendaal en omstreken is A.J. Van Dijk hét bouwbedrijf om een succesvolle verbouwing van uw pand te realiseren. De motivatie voor een verbouwing ligt vaak in persoonlijke voorkeuren. Leg ons uw wensen voor: in samenspraak met u maken we een ontwerp dat zo veel mogelijk rekening houdt met uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel, een tuinkamer of een uitbreiding van uw kantoorruimte, A.J. Van Dijk klaart de klus.

Renovatie en onderhoud

Op zoek naar een aannemer in Veenendaal voor een klus op het gebied van renovatie of onderhoud? A.J. Van Dijk is de uitgelezen partij om uw huis of pand grondig te renoveren of onderhouden. We verzorgen renovatie en onderhoud voor zowel het interieur als de buitenkant van uw pand. A.J. Van Dijk aannemersbedrijf vervangt uw kozijnen, zorgt voor strakke plafonds of renoveert uw vloer. We zorgen ervoor dat uw huis of kantoor er niet alleen weer fantastisch uitziet, maar ook weer jarenlang mee kan.

Uw aannemer in regio Veenendaal

ingen. Bij aannemer A.J. Van Dijk kunt u rekenen op volledige ontzorging. Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 033 – 286 13 02.

 • Baarn
 • Barneveld
 • Bilthoven
 • De Bilt
 • Bunnik
 • Doorn
 • Driebergen
 • Ede
 • Hilversum
 • Leusden
 • Maarn
 • Nieuwegein
 • Soest
 • Zeist

Neem contact met ons op

Bij ons staat een persoonlijke benadering van klanten voorop. Als u A.J. Van Dijk in de arm neemt als aannemer, kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt ten tijde van het gehele bouwproject. U kunt op ons bouwen en we nemen al uw wensen mee in het project. Bovendien zorgen we voor alle benodigde vergunningen. Bij aannemer A.J. Van Dijk kunt u rekenen op volledige ontzorging. Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten