Nieuwbouw woning door AJ van Dijk Bouwbedrijf

Wilt u een nieuwbouw woning laten bouwen? Een nieuwbouw huis bouwen laat u doen door de ervaren vaklieden van AJ van Dijk Bouwbedrijf. Een nieuwbouw woning is voor veel mensen een droom die uitkomt. U wilt dan uiteraard ook dat dit wordt gedaan door een gerenommeerd bouwbedrijf dat enkel ervaren en gespecialiseerde vaklieden in huis heeft. Wij staan voor u klaar voor het bouwen van uw gedroomde nieuwbouw woning. Lees snel verder wat AJ van Dijk Bouwbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van nieuwbouw. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Onze voordelen voor u

AJ van Dijk Bouwbedrijf is een ervaren familiebedrijf dat voor zowel zakelijke als particuliere klanten klaarstaat. Als familiebedrijf rekent u bij ons dan ook altijd op korte lijntjes en een heldere communicatie naar u als klant. Zo komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u een ambitieus idee voor een nieuwbouw woning laten bouwen? Geen zorgen: voor ons is geen klus te groot. Kies voor ons voor een nieuwbouw huis bouwen, en u bent verzekerd van het volgende:

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw
 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Ruim 35 jaar ervaring

  We hebben meer dan 3 decennia aan ervaring.

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Vrijblijvende offerte

  Je kunt altijd gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen

 • Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

  Deskundig advies

  We geven altijd persoonlijk advies waardoor je volledig word ontzorgd.

Daarom kiest u voor nieuwbouw

Een nieuwbouw huis laten bouwen, levert u als toekomstig bewoner veel voordelen op. Ten eerste is een nieuwbouw woning meteen een woning op maat. U kiest zelf wat voor een keuken erin komt, de badkamer, waar de stopcontacten komen en nog veel meer. Als u een bestaande woning koopt, loopt u altijd tegen minstens één ding aan dat u niet helemaal zint. Daar heeft u met een nieuwbouw woning laten bouwen geen last van. Daarnaast heeft u met een nieuwbouw huis bouwen geen last van gebreken die u bij een standaard huis van de vorige eigenaren overneemt. Een nieuwbouw woning is ook altijd geïsoleerd volgens de nieuwste technieken en standaard. Tot slot heeft u dan ook altijd de nieuwste ventilatiesystemen voor een optimaal leefcomfort.

Bouwbedrijf AJ van Dijk voor nieuwbouw

Nieuwbouw van A tot Z

Kiezen voor een nieuwbouw huis laten bouwen is een keuze die natuurlijk niet over één nacht ijs gaat. Het laten bouwen van een nieuwbouwwoning is ten eerste een grote vertrouwenszaak. Heeft u een bouwkavel gekocht voor een nieuwbouwwoning? Dan wilt u natuurlijk dat ervaren specialisten met uw nieuwbouwproject aan de slag gaan. Gelukkig staat het team van ons bouwbedrijf voor u klaar met nieuwbouw van A tot Z. Van grondvoorbereiding tot oplevering. Het gewenste eindresultaat overleggen we altijd met u en we blijven tussendoor dan ook altijd nieuwe ontwikkelingen aan u terugkoppelen. Zo kunnen we u altijd maatwerk garanderen als het aankomt op een nieuwbouw woning laten bouwen. Uw wensen en ideeën staan centraal bij het samenstellen van een totaalpakket voor uw nieuwbouw woning.

Kwaliteit boven alles

Het laten bouwen van een nieuwbouw huis is een multi-disciplinaire zaak. Voor de realisatie ervan zijn dan ook verschillende experts nodig zoals timmermensen, stukadoors, elektriciens, schilders etc. De afgelopen jaren is systeembouw steeds populairder geworden. Wij geven zelf echter de voorkeur aan traditionele bouwmethodes. Dit omdat dit veel steviger is, langer meegaat en vaak simpelweg beter is in kwaliteit. Bij ons gaat kwaliteit boven alles en door middel van traditionele bouw voor een nieuwbouw woning, kunnen we dat dan ook garanderen aan u. Doordat we diverse disciplines in eigen huis hebben, hebben we altijd de juiste kennis en vaardigheden om een nieuwbouw huis van de beste kwaliteit voor u te bouwen.

AJ van Dijk Bouwbedrijf – Diverse klussen

Naast het maken van een nieuwbouw woning, staan we klaar voor diverse andere klussen bij u thuis of binnen uw bedrijf. Wilt u uw huidige woning laten verbouwen? Onze vaklieden staan voor u klaar. Wilt u een mooie serre of een ander stuk aanbouw aan uw woning laten maken? Onze specialisten overleggen graag uw wensen met u. Het belangrijkste van uw huis is natuurlijk dat het ook echt als een thuis voelt. Of u nu een nieuwbouwwoning heeft laten maken of een al bestaande woning heeft gekocht. Daarom staan we ook voor u klaar met interieurbouw. Het aanbrengen van de juiste sfeer en indeling is echt vakwerk. Wat u ook wil, we inventariseren uw ideeën zeer nauwkeurig en we denken altijd met u mee. Uw wensen staan altijd centraal en we zorgen altijd voor kwaliteit. Zo rekent u bij ons altijd op resultaat helemaal naar wens. Dat is onze service aan u, van nieuwbouw tot interieurbouw.

Neem contact op met ons

Heeft u een stuk grond of een kavel gekocht? Wilt u uw droomhuis daarop laten bouwen? Neem dan contact op met het ervaren familiebedrijf AJ van Dijk Bouwbedrijf. Een nieuwbouw huis laten bouwen is iets wat u in nauw overleg met een gerenommeerd bedrijf wil laten doen. Bij ons rekent u op nauw contact, uitstekende kwaliteit en een nieuwbouw woning voor de volle 100% in lijn met uw persoonlijke wensen. Wij ontzorgen u volledig! Vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten. Vul direct het contactformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op 033 – 286 13 02.

Gerealiseerde Projecten